top of page

Trouwen in de Metaal Kathedraal / Utrecht


Om te beginnen ; Bart & Roos, wat zijn jullie een fan-tas-tisch stel! Ik heb zo genoten op jullie bruiloft, ik denk bijna net zo erg als jullie daggasten.


Voor elke bruiloft duim ik stiekem een beetje dat het mooi weer gaat worden, vaak willen mensen toch graag buiten trouwen of in ieder geval de borrel buiten doen. Bij Bart & Roos hoefde ik helemaal niet te duimen, gelukkig maar want wat heeft het veel geregend die dag!!


Hun bruiloft vierde we namelijk bij de Metaal Kathedraal in Utrecht wat ik (niet overdreven) 1 van de mooiste binnen-trouwlocaties van Nederland vind.

Op de foto’s ben ik echt trots, ze geven precies het gevoel van de dag weer. Het is een serie geworden met veel zwart-wit foto’s and i love it!
587 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page