top of page

Trouwen @ Kasteel Tongelaar


Andy en Jamie trokken zich niks aan van de gebruikelijke normen van een bruiloft, dit was hun dag! Jamie was dan ook geen standaardbruid. ’s Ochtends na het aankleden, in haar witte korte bruidsjurk & met Allstars als schoenen (ik zei toch dat ze geen standaardbruid was) rookte ze nog even snel een sigaretje uit het dakraam van haar ouders.


Stress was niet nodig, alles verliep op rolletjes; de fotoshoot, de geloften, de speeches en de kus, om vervolgens alles los te laten en helemaal los te gaan op de muziek. Andy en Jamie hadden het goed bekeken. Geen deftige schoenen of zere voeten, maar gewoon een goed paar Allstars, waar je de hele dag zonder moeite op door kan komen en misschien nog wel belangrijker, waar je urenlang op kan dansen. Want een knappe vent (of dame) die z’n benen stil kon houden op deze plaatjes. Andy en Jamie weten wel wat muziek is. (Het liedje bij hun openingsdans was ‘ Editors - Ocean of Night’ - dat nummer heb ik na hun bruiloft echt plat gedraaid.)


Ja, deze dag was anders dan anderen en zal ik daarom niet snel vergeten. Deze bruiloft was er één uit duizenden en als kers op de taart, maakten Andy en Jamie hun bruiloft uniek door een kaastaart (ja echt!). Geen kersen op de taart dus, maar druiven, vijgen en noten. Heerlijk!
181 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page