top of page

''De tijd vliegt voorbij en hoe mooi is het dat ik met mijn foto’s de tijd kan vastleggen. De liefde die jullie voor elkaar voelen, de schoonheid van het alledaagse tijdens een babyfotoshoot & hoe je bent in dit moment. ''

Mijn verhaal

MarloesNiemeijerFotografie-32.jpg

Ik ben Marloes, geboren in West-Friesland (Andijk) en nu al meer dan 5 jaar gelukkig in Brabant (Den Bosch).

Op m'n 13e kocht ik van mijn spaargeld mijn eerste  camera via marktplaats. En dat was een goeie klik (haha letterlijk).

Daarom besloot ik op m'n 15e een fotografie opleiding te gaan doen. Na de opleiding (en een paar hele leerzame stages) ben ik meteen fulltime voor mezelf begonnen. Een sprong in het diepe maar wel een hele leuke.

Ik kan nu met trots zeggen dat ik in die 7 jaar een goedlopend bedrijf heb opgezet.

 

Naast fotografie zijn er zijn heel veel dingen waar ik ook gelukkig van wordt, om er een paar te noemen:

M'n verloofde (blijft gek om te zeggen maar is wel zo) - Bob + Balou (onze katten) - helemaal losgaan op een goed feestje - XL borrelplanken - lopen op blote voeten - tijdloze spontane fotoreportages - lange zomeravonden - m'n leuke ouders - reizen (Azië fan hier!).

Het leuke aan mijn baan is dat ik overal kom. De ene week sta ik op een gigantische bruiloft in Italie en de volgende week sta ik in een piepklein appartementje in Amsterdam om een pasgeboren baby'tje vast te leggen. 

En wat is jullie verhaal? Ik leg het graag voor jullie vast.

bottom of page