F A M I L I E  F O T O S H O O T 

Familieshoots kunnen variëren van shoots met nichtjes en neefjes, gekke ooms en opa’s en oma’s,

tot gezinsshoots en babyshoots van ouders met hun pasgeboren kindje. Hoewel iedere familie

(-samenstelling) anders is, komen de shoots toch vaak overeen in duur (ongeveer 1 uur) & werkwijze.

 

D E  L O C A T I E

Hebben jullie als familie een plek waar je graag bent? Of wil je juist even iets anders voor de foto en ben je benieuwd welke locatie ik in gedachten heb? Dat kan! De afgelopen jaren heb ik op zoveel mooie plekken door Nederland gefotografeerd (ja echt, Nederland is zo mooi!), dat ik met alle liefde meedenk over de geschikte locatie. De buitenlocaties zijn vaak het meest geliefd maar mooi-weer-garantie kennen we in Nederland helaas niet.

 

Daarom kunnen we op een regenachtige dag kijken voor een geschikte binnenlocatie, of verzetten we de datum. De zwangerschapsfotoshoots doe ik vaak deels binnenshuis & deels buitenshuis.

B A B Y  F O T O S H O O T

Voor babyshoots kom ik altijd aan huis. De fotoshoot plannen we meestal een aantal weken na de bevalling in, ligt er  aan hoe goed je je voelt en hoe het met jullie kindje gaat. Het is natuurlijk nog wel leuk als jullie kindje echt klein is maar ik vind het eigenlijk nog belangrijker dat je je als moeder weer een beetje jezelf voelt na de bevallig.

De babyfotoshoots die ik doe zijn altijd heel relaxt, niet teveel poespas maar vooral veel mooie spontane foto’s van jullie als gezin, beide apart met jullie kindje en natuurlijk veel van jullie kindje alleen.

W E R K W I J Z E

Voor een familieshoot trek ik vaak een uur uit om iedereen (in alle combinaties mogelijk) op de foto te zetten. Het leukste aan de familieshoots vind ik dat het een soort familie-uitje is. Een goed excuus om tijd met elkaar door te brengen en mooie herinneringen te maken voor later. Wanneer er veel plezier is, spat dat ook van de foto’s af en kunnen we zonder moeite spontane momenten creëren.

Ik vind het heel belangrijk dat alle fotoshoots heel ontspannen zijn. Geen overgeposeerde foto's maar echt op de foto zoals jullie zijn.

Schermafbeelding 2019-03-21 om 09.16.06.

FAMILIEREPORTAGE

Maximaal 4 personen

Zijn jullie met meer dan 4 personen? Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.

 

40 digitale hoge resolutie foto's in

kleur en zwart wit die je zelf mag uitkiezen vanaf een online galerie.

Exclusief reiskosten

(€0,35 vanaf Den Bosch of Andijk)

€295,-

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1
logo website.png