top of page

Jullie vastleggen zoals jullie samen zijn

Familie fotoshoots

Locatie

2.png

Hebben jullie als familie een plek waar je graag bent? Of wil je juist even iets anders voor de foto en ben je benieuwd welke locatie ik in gedachten heb? Dat kan! De afgelopen jaren heb ik op zoveel mooie plekken door Nederland gefotografeerd (ja echt, Nederland is zo mooi!), dat ik met alle liefde meedenk over de geschikte locatie. De buitenlocaties zijn vaak het meest geliefd maar mooi-weer-garantie kennen we in Nederland helaas niet.

Babyfotoshoots

Voor babyshoots kom ik altijd aan huis. De fotoshoot plannen we meestal een aantal weken na de bevalling in, ligt er aan hoe goed je je voelt en hoe het met jullie kindje gaat. Het is natuurlijk leuk als jullie kindje echt klein is maar ik vind het eigenlijk nog belangrijker dat je je als moeder weer een beetje jezelf voelt na de bevalling.

De babyfotoshoots die ik doe zijn altijd heel relaxt, niet teveel poespas maar vooral veel mooie spontane foto’s van jullie als gezin, beiden apart met jullie kindje en natuurlijk veel foto's van jullie kindje alleen.

Hoe het werkt

Stap 01

Beschikbaarheid

Stuur een berichtje om te kijken of ik nog plek heb. De zwanger/babyfotoshoots plan ik altijd (onder voorbehoud) ruim van tevoren in zodat jullie verzekerd zijn van een plekje.

Ik plan fotoshoots alleen doordeweeks in ivm alle bruiloften die ik (meestal in de weekenden) fotografeer.

Stap 02

Fotoshoot

Yes! Het is zover. We zien elkaar op de afgesproken plek. Als je het fijn vind om kledingtips van te voren te ontvangen hoor ik het graag.

Ik begeleid jullie tijdens de fotoshoot. Ik begrijp dat jullie dit niet elke week doen en ik help jullie om spontaan en ontspannen op de foto's te komen.

Stap 03

Kiezen welke foto's jullie het mooist vinden

Na de fotoshoot ga ik jullie foto's uitzoeken. Jullie ontvangen een preview van vijf foto's en ik selecteer de honderd allermooiste van de fotoshoot. Deze stuur ik naar jullie op en jullie mogen daar jullie favorieten uit halen in de online galerie.

Stap 04

Bewerken van jullie foto's

Nadat jullie de selectie hebben doorgegeven ga ik daarmee aan de slag. Ik bewerk de foto's zorgvuldig in kleur & zwart-wit bewerking. Ik zorg dat alle kleuren kloppen, de foto's recht staan en haal tijdelijke/storende elementen weg (denk aan puistjes, stopcontacten, snottebellen)

Na het betalen van de factuur stuur ik de foto's naar jullie op via een online galerie.

MarloesNiemeijerFotografie-31.jpg

Investering

Mochten jullie enthousiast worden van mijn website, maar hebben jullie vragen of onzekerheden, laat het me vooral weten. 

Gezins fotoshoot

 • +/- 1 uur durende fotoshoot

 • 1 gezins fotoshoot 

 • 40 digitale hoge resolutie foto's inkleur en zwart wit die je zelf mag uitkiezen vanaf een online galerie.

 • Exclusief reiskosten (€0,35 vanaf Berlicum of Andijk)

Baby fotoshoot

 • +/- 1,5 uur durende fotoshoot

 • Bij jullie thuis

 • 40 digitale hoge resolutie foto's in kleur + zwart wit bewerking die jullie zelf mogen uitkiezen vanaf een online galerie.

 • Gratis alle detail foto's (denk aan foto's handjes, voetjes, geboortekaartje, babykamer enz)

 • Exclusief reiskosten (€0,35 vanaf Berlicum of Andijk)

 • Tips voor het beste resultaat

€ 385,-

COMBI PAKKET -
babyfotoshoot + 
zwangerschapsfotoshoot 

 • Een babyfotoshoot + zwangerschapsfotoshoot zoals hiernaast beschreven.

 • Per fotoshoot 40 digitale hoge resolutie foto's inkleur en zwart wit die je zelf mag uitkiezen vanaf een online galerie.

 • Een luxe 15x15 album met foto's en kaft naar keuze. (zie pagina informatie albums)

€ 695,-

Zwangerschapsfotoshoot

 • +/- 1 uur durende fotoshoot   

 • Binnen of buiten locatie (of combi hiervan)   

 • 40 digitale hoge resolutie foto's inkleur en zwart wit die je zelf mag uitkiezen vanaf een online galerie.

 • Exclusief reiskosten (€0,35 vanaf Berlicum of Andijk)

€ 385,-

MarloesNiemeijerFotografie-3_websize.jpg

FAQ

Hier zijn de meest gestelde vragen.
Als je andere (of meer) vragen hebt, stuur me een berichtje.

 • Fotografeer je alleen aansluitende uren?
  Om een nieuwe vraag toe te voegen gaat u naar de appinstellingen en klikt u op de knop 'Vragen beheren'.
 • Kun je ook met een secondshooter komen?
  Jazeker! Om een foto toe te voegen volgt u gewoon deze stappen: Ga naar de app-instellingen Klik op de knop 'Vragen beheren' Klik op de vraag waaraan u een foto wilt toevoegen Als u een antwoord bewerkt, klik dan op het pictogram voor de afbeelding en voeg een afbeelding toe uit uw bibliotheek
 • Werk je met een videograaf samen?
  Ja! Gebruikers kunnen zonder moeite video's toevoegen van YouTube of Vimeo: Ga naar de appinstellingen Klik op de knop 'Vragen beheren' Klik op de vraag waaraan u een video wilt toevoegen Als u een antwoord bewerkt, klik dan op het pictogram voor de video en voeg de koppeling van YouTube of Vimeo toe Dat is alles! Bij het antwoord zal een miniatuur van uw video worden weergegeven
 • Mogen wij zelf de foto's kiezen voor in het album?
  U kunt de titel van de veelgestelde vragen bewerken in het instellingentabblad van de appinstellingen. U kunt hem ook verwijderen door het vinkje bij het bijbehorende selectievakje weg te halen.

Let's get in touch!

bottom of page