top of page

Versjes van Mar // zakelijk portret Den Bosch


Ik heb vandaag met Marlouk, ookwel bekend als Mar, een shoot gedaan op de leukste werkplekken van Den Bosch, om daar foto’s te maken voor haar bedrijf ‘Versjes van Mar’. Marlouk maakt versjes door woorden uit kranten en tijdschriften te knippen en dit om te vormen tot een versje. Dit doen zij op veel verschillende plekken, vaak in gezellige cafeetjes of koffietentjes, maar soms zelfs in de trein! De versjes zijn ook te lezen in de trein want iedere week staat een nieuw versje van Mar in de Metro. Ook heeft ze inmiddels haar eigen gedichtenbundel (of eigenlijk versjesbundel).


De versjes in de bundel gaan over liefde, verdriet en dromen, dingen van alles dag, maar toch bijzonder. Ik lees de versjes van Mar altijd met veel plezier. Mijn favoriete versje van haar is denk ik ‘’Het is niet de afstand die ons scheidt, dat wij niet samen zijn dat komt door de tijd‘’ maar eigenlijk vind ik deze nog veel mooier ‘’De wereld is zo mooi en het doet me veel verdriet dat ik zoveel mooie dingen zie en jij ze nooit meer ziet‘’. Ze zetten me aan tot denken, maar bovenal toveren ze een glimlach op m’n gezicht. Ga ze zeker checken want ze zijn echt heel mooi!


-> www.instagram.com/versjesvanmar/36 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page