top of page

Lieve woorden

recensies

MarloesNiemeijerFotografie-393 kopie.jpg

J + P

''Marloes is echt een prachtig mens en een 

geweldige fotograaf. 

In de ochtend van de grote dag was ik 

uiteraard hartstikke zenuwachtig, maar dat verdween gelijk bij haar binnenkomst. Ze is zelf zo relaxed en ze doet gewoon lekker haar eigen ding. 

 

En hoe! De foto's zijn zo mooi, zo puur, precies op de juiste spontane momenten genomen en echt prachtig. 

Wat was het leuk om haar erbij te hebben op onze dag! Verder heeft ze ook een hele professionele aanpak, is ze secuur, geduldig en ontzettend lief en begripvol. 

 

We hadden het echt niet anders willen hebben - elke keer is het weer een feestje om ons trouwalbum te bekijken! ''

D + L + N + F

Marloes is een vakfotograaf!

 

Ze maakt prachtige foto's en legt bijzondere momenten op een professionele en prettige manier vast. In het bijzijn van Marloes voel je je op je gemak.

Ze zorgt voor een ontspannen sfeer en zorgt voor echte, spontane foto's.

 

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van onze babyshoot. Mochten we nog eens een fotograaf nodig hebben dan zullen we gelijk een plekje bij Marloes reserveren.

MarloesNiemeijerFotografie-49_websize-2.jpg
MarloesNiemeijerFotografie-338.jpg

J + S

Wauw, wat hebben we genoten van onze trouwdag! Helaas gaat die dag veel te snel voorbij.. Gelukkig konden we al heel snel na de bruiloft genieten van de eerste preview van Marloes. En wat een prachtige foto's zijn dat geworden!

 

Op internet staan vaak prachtige plaatjes van bruidsparen en ik had nooit verwacht dat onze foto's ook zo mooi zouden worden. 


Marloes legt heel makkelijk spontaan contact met de gasten op de bruiloft, ze beweegt zich heel natuurlijk tussen de mensen door, waardoor je vaak niet eens merkt dat de fotograaf aanwezig is en ze is gewoon een leuk mens, waardoor de fotoshoot heel ontspannen en leuk is om te doen!


We hebben geen seconde spijt gehad van het kiezen voor Marloes! 

C + I + T

Als Marloes rondloopt met haar camera en haar gang gaat, maakt dat me (voor iets gezien te hebben) al erg blij. Je weet dat het resultaat nog beter is dan gedacht.

 

Daarnaast is ze professioneel en onopvallend bezig in haar creatief gekozen outfits. Marloes is onze familiefotograaf geworden en we hopen dat ze nog vele momenten van ons wilt vastleggen.

Dus als je later zo groot bent geworden dat wij je niet meer kunnen betalen ;-) Denk dan nog eens terug aan ons als fantastische modellen.

MarloesNiemeijerFotografie-77_websize-2.jpg
MarloesNiemeijerFotografie-57.jpg

T + S

Wij zijn heel erg blij dat Marloes als fotograaf aanwezig was bij onze bruiloft in Toscane van 

21-23 september 2018.

 

Marloes heeft alle bijzondere momenten en emoties zó goed vast weten te leggen, precies zoals het was. Dankzij de prachtige foto's en het fantastische album dat Marloes heeft gemaakt beleven we de bruiloft steeds weer een beetje opnieuw.

 

Marloes is naast een geweldige fotograaf ook een heel fijn persoon om erbij te hebben op je bruiloft. Ze is enthousiast, gezellig, lief en weet je heel goed op je gemak te stellen. Na de bruiloft kregen we al snel een héle mooie preview van de foto's en ook de rest van de foto's en het album volgden al binnen enkele weken. 

 

We hadden ons echt geen betere fotograaf kunnen wensen! <3

D + L + S + V

'' Lieve Marloes. We zijn blij dat jij onze fotografe was op onze bruiloft. De preview foto's kregen we al na 2 dagen! We hebben de foto's iedere dag bekeken op onze vakantie. Afgelopen woensdag alle foto's mogen ontvangen, ze zijn zo gaaf en ontzettend mooi. Je hebt alle mooie momenten vastgelegd, bent spontaan en stelt iedereen op zijn gemak. Ook de samenwerking met onze videograaf verliep perfect. Super bedankt!

-

Inmiddels zijn we bijna anderhalf jaar verder na onze bruiloft en was jij al 3 keer vaker onze fotografe; bij een familieshoot, een zwangerschapsshoot en newborn-lifestyleshoot van ons lieve mannetje. iedere keer weer zijn de foto’s heel mooi en zijn we blij met de keuze voor jou als fotografe. Het contact met jou verloopt soepel en spontaan! ''

MarloesNiemeijerFotografie-41_websize.jpg
bottom of page