Trouwen in Alkmaar


Het eerste deel van de bruiloft van Chiel & Anna-Marie was vorige week, hoe vet dat dit alleen nog maar het begin was! Ik begon de dag bij C & A thuis, ze speelden een potje yahtzee (want tja wat moet je anders doen als je al helemaal klaar bent en nog niet weg kan gaan) en daarna stapten we op de fiets. Dit was voor mij trouwens ook voor het eerst, fietsend foto’s maken blijkt toch niet heel makkelijk haha!

Aangekomen bij het stadhuis van Alkmaar stonden daar hun daggasten te wachten. Nadat ze het ja-woord aan elkaar hadden gegeven liepen we naar Stadskaffee Laurens voor een diner. Het was een iets andere dag dan dat ze in gedachte hadden maar ach, hoe vet is het om gewoon 2x te trouwen!
305 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.