Gabriel & Elize / Kwekerij 't Keetje


Deze internationale bruiloft van de Australische Gabriel en Nederlandse Elize vond plaats in het pittoreske Enkhuizen. De plek waar Elize (en ook ik) is opgegroeid. Inmiddels wonen ze samen aan de andere kant van de wereld, in Australië, maar kwamen ze toch naar ons kleine kneuterige landje om deze wereldse liefde officieel te maken. Buiten, tussen de Hollandse appelbomen van pluktuin ’t Keetje (Hollandser dan dit kun je het niet krijgen, toch?), gaven Elize en Gabriel elkaar het ja-woord (of eigenlijk ‘’I do’’, want de ceremonie was deels in het Engels, wel zo leuk voor de familie die was overgevlogen uit Australië).


De familie was bij deze bruiloft voor hun erg belangrijk. Je merkte dat in alles; de voorbereiding, de ceremonie maar met name tijdens het diner. Wauw, deze speeches, zo mooi! Het was heel liefdevol en emotioneel, vooral omdat Elize haar familie in Nederland zou achterlaten om weer met Gabriel mee naar Australië te gaan. Er waren tranen, schaterlachen maar vooral veel liefde (en natuurlijk heel veel champagne).



104 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.