S+M - Elopement NDSM werf Amsterdam

M’n eerste elopment. Nu denken veel van jullie vast, what the *** is een elopment? Ik heb even de precieze definitie van het woord voor jullie opgezocht : ‘’Feitelijk betekent elopen tegenwoordig niet veel meer dan trouwen met z'n tweeën.’’

En dat deden S+M, het was niet het originele plan maar door Corona werd er roet in hun intieme bruiloft gegooid. Ze spraken hun geloftes uit aan het water bij de NDSM werf, er werden ringen tevoorschijn gehaald en er was een kus. Ik heb hem al vaak voorbij zien komen maar ‘’LOVE ISN’T CANCELLED’’ - en dat is zo waar. Ondanks de 1,5 meter, de (vaak wisselende) maatregelen - blijft jullie liefde. Jullie bruiloft draait om jullie liefde en het bezegelen daarvan, misschien met veel minder mensen om jullie heen dan normaal - maar gelukkig kan de liefde worden blijven gevierd.
140 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.