top of page

Boni & Michelle // Chateux de Presseux (België, Ardennen)


Stel je voor; een bruiloft, op een landgoed, midden in de natuur, met een liefdevolle ceremonie in een klein kapelletje, heel veel (heerlijk) eten en omringd door al je vrienden en familie. Dat klinkt als een droombruiloft toch? Toch was dit geen droom maar is dit de omschrijving van de bruiloft van Boni en Michelle in België.


Zij gaven elkaar het ja-woord op Chateau de Presseux in de Ardennen. Specifieker nog, in de trouwkapel van het kasteel, waar nog maar net alle vrienden en familie van het stel in pasten. Er waren zoveel mensen en het was zó warm buiten (maar dus ook binnen) dat het zweet vanaf het plafond langs de muren omlaag druppelden....


Gelukkig vond het diner buiten plaats, aan lange eettafels, met veel flessen wijn, een BBQ en een prachtig uitzicht! Terwijl iedereen, als echte Bourgondiërs, aan tafel genoot van al het lekkere eten, werden er liefdevolle en vooral ook grappige speeches gehouden. Ook werd er op de achtergrond live jazzmuziek gespeeld. In mijn ogen kan dat niet beter en als ik ooit zelf ga trouwen zou een bruiloft op deze plek ook zeker een optie zijn. Bedankt dat ik hier bij mocht zijn Michelle en Boni!



114 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page