BART & MARISSA

M’n eerste Corona-bruiloft! Langzamerhand zag ik bijna alle 2020-bruiloften verdwijnen uit mijn agenda, je kan begrijpen dat ik super blij was toen ik een belletje kreeg van Marissa dat zij hadden besloten om hun bruiloft (deels) door te laten gaan. Ze vierden hun bruiloft klein, ze hadden een kerkdienst en een klein feest met beide gezinnen.

Van tevoren dacht ik dat zo’n 1,5 meter bruiloft heel anders dan een ‘normale’ bruiloft zou zijn maar niks was minder waar, wat was het een top dag.

Het was net zo top als een normale bruiloft, misschien zelfs nog wel een stukje leuker omdat we toch nog hun liefde konden vieren in deze gekke tijden.


En trouwens, wie kan er nou zeggen dat ze twee trouwdata hebben ;-)222 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.