top of page

Koekjes bakken met Jip + Sef + Mikki

Een nieuw concept voor de familiefotoshoots! Ondanks dat ik familie fotoshoots altijd leuk heb gevonden en nog steeds heel leuk vind had ik ook heel veel zin in een nieuw concept. Een idee wat al een poosje in mijn hoofd rond spookt, een wat spontanere familie fotoshoot.


Ik kom een uur bij jullie langs om jullie als gezin te fotograferen tijdens een activiteit. Dit kan een kleine activiteit zijn (zoals koekjes bakken, een hut bouwen of spelletjes spelen) of een wat grotere activiteit (zoals naar de speeltuin, kinderboerderij of bijvoorbeeld op bezoek bij opa + oma). We zetten niks in scene en ik fotografeer jullie echt zoals jullie zijn, inclusief imperfecties.


Ik ben benieuwd waar jouw kinderen helemaal enthousiast van worden! Als je interesse hebt stuur je een berichtje?


Hieronder zie je dat ik koekjes ging bakken met Jip + Sef + Mikki en hun ouders. Een happy chaos, heerlijk om te fotograferen.92 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page