LIEVE WOORDEN

J & S

 

Wauw, wat hebben we genoten van onze trouwdag! Helaas gaat die dag veel te snel voorbij.. Gelukkig konden we al heel snel na de bruiloft genieten van de eerste preview van Marloes. En wat een prachtige foto's zijn dat geworden!

 

Op internet staan vaak prachtige plaatjes van bruidsparen en ik had nooit verwacht dat onze foto's ook zo mooi zouden worden. 


Marloes legt heel makkelijk spontaan contact met de gasten op de bruiloft, ze beweegt zich heel natuurlijk tussen de mensen door, waardoor je vaak niet eens merkt dat de fotograaf aanwezig is en ze is gewoon een leuk mens, waardoor de fotoshoot heel ontspannen en leuk is om te doen!


We hebben geen seconde spijt gehad van het kiezen voor Marloes! 

T & S

 

Wij zijn heel erg blij dat Marloes als fotograaf aanwezig was bij onze bruiloft in Toscane van 21-23 september 2018.

 

Marloes heeft alle bijzondere momenten en emoties zó goed vast weten te leggen, precies zoals het was. Dankzij de prachtige foto's en het fantastische album dat Marloes heeft gemaakt beleven we de bruiloft steeds weer een beetje opnieuw.

 

Marloes is naast een geweldige fotograaf ook een heel fijn persoon om erbij te hebben op je bruiloft. Ze is enthousiast, gezellig, lief en weet je heel goed op je gemak te stellen. Na de bruiloft kregen we al snel een héle mooie preview van de foto's en ook de rest van de foto's en het album volgden al binnen enkele weken.

 

We hadden ons echt geen betere fotograaf kunnen wensen! <3

J & P

 

Marloes is echt een prachtig mens en een 

geweldige fotograaf. 

In de ochtend van de grote dag was ik

uiteraard hartstikke zenuwachtig, maar dat verdween gelijk bij haar binnenkomst. Ze is

zelf zo relaxed en ze doet gewoon lekker

haar eigen ding.

 

En hoe! De foto's zijn zo mooi, 

zo puur, precies op de juiste spontane momenten genomen en echt prachtig. 

Wat was het leuk om haar erbij te hebben op onze dag! Verder heeft ze ook een hele professionele aanpak, is ze secuur, geduldig en ontzettend lief en begripvol.

 

We hadden het echt niet anders willen hebben - elke keer is het weer een feestje om ons trouwalbum te bekijken! 

12.png
Schermafbeelding 2019-03-11 om 16.49.50.

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.