Zakelijke portretten Den Bosch // Cweddings


Vandaag mocht ik mijn lieve vriendinnetje Caro op de foto zetten voor haar bedrijf Cweddings. Caro heeft denk ik de mooiste en grootste glimlach die ik ken en ik leg dit dan ook met veel plezier vast. Caro regelt alles voor en op je bruiloft. Ze is ceremoniemeester, weddingplanner en probleemoplosser in één. Ze is niet alleen heel creatief, waardoor de bruiloft er altijd super tof en verzorgd uitziet, ze is ook heel lief en weet haar bruiden als geen ander gerust te stellen op de spannendste dag van hun leven.


Ze is eigenlijk nog maar net begonnen, maar er liggen nu al super veel mooie plannen en samenwerkingen in het verschiet. Ik kan dan ook niet wachten om met deze meid samen aan de slag te gaan!


-> https://www.instagram.com/cweddings_/


26 keer bekeken

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.