Trouwen Ulvenhart

2,5 jaar geleden vroeg Robert Marcellina ten huwelijk op de grachten in Amsterdam - ik was erbij om dat mooie moment vast te leggen. Afgelopen zaterdag mocht Marcellina weer JA zeggen tegen Robert maar dit keer voor al hun lievelingsmensen. Het werd een prachtige dag die tot in de puntjes was verzorgd!


De prachtige locatie Ulvenhart (in Ulvenhout) waar alle gasten na de bruiloft ook konden blijven slapen, 2 vaders die Marcellina weggaven, een persoonlijke ceremonie (good job Mark van Leeuwen!), een karikaturist die alle gasten na heeft getekend op bierviltjes, een 8 gangen diner, een fantastische act van de Exclusive strings tijdens het eten en als kers op de (bruids) taart een mooie zonsondergangshoot.218 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.