Trouwen in Zeeland

Op 14 juni fotografeerde ik alweer m'n 10e bruiloft van 2019 en wat voor één! Het werd een heerlijk relaxte bruiloft in het mooie Zeeland. Toen ik 's ochtends bij Manon aankwam regende het nog pijpenstelen.

Manon raakte al licht in de stress maar op het moment dat Martijn uit z'n auto stapte sloeg het weer om, de grijze wolken trokken weg en de zon begon te schijnen - en dat is de rest van de dag zo gebleven!


Manon is zelf ook bruiloftsfotograaf, daardoor voelde het als een grote eer dat ik haar trouwfoto's mocht maken. Dank jullie wel M & M - dat ik er bij mocht zijn om jullie stralende dag vast te leggen.
274 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.