Thijn!

En dan opeens ben je met z’n drietjes! Vind het elke keer toch zo leuk om te zien dat naast een baby ook nieuwe ouders ‘geboren’ worden. Opeens draait je hele leven om zo’n kleintje.


Marco & Annet zijn 23 mei 2019 ouders geworden van knappe Thijn en op 7 juni stond ik al op de stoep om hun kersverse baby vast te leggen, meestal kom ik pas een paar weken later maar ivm het drukke bruiloftseizoen kwam dit beter uit 😉 Hoe leuk om zo’n klein hummeltje van 2 weken te fotograferen.
177 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.