Philip & Fenne // De Schone Lei Rotterdam


De bruiloft van Philip en Fenne zal ik niet snel vergeten. De blauwe eend, de (door het schoonmoeder gemaakte) trouwjurk en de plek. De bruiloft vond plaats in ‘’de grote stad’’ Rotterdam (dan denk ik dus aan hoge wolkenkrabbers en veel grijze gebouwen) maar daar merkte je dus weinig van op De Schone Lei. De Schone Lei is een unieke locatie in Rotterdam, midden in de natuur van het Kralingse Bos. Wij zaten ook heerlijk terras met alle vrienden en familie met op de achtergrond de skyline van Rotterdam.


Naast die te gekke blauwe eend was er ook nog een rode Engelse bus die de gasten naar de kerk bracht voor de ceremonie. Zo weet je in ieder geval zeker dat iedereen op tijd aankomt (goed excuus toch?!). Ee’n van mijn favoriete momenten bij de ceremonie is het moment dat de bruid wordt weggegeven door haar vader en op één of andere manier is dat in de kerk nog mooier. Het pad is lang, de ruimte hoog en toch zijn alle ogen op hetzelfde gericht. Daarbij kon ik mijn ogen niet afhouden van de bruid in haar prachtige jurk. Haar schoonmoeder heeft deze zelf gemaakt, speciaal voor Fenne en het paste haar perfect! Deze jurk is echt één van de mooiste bruidsjurken die ik ooit heb gezien en zal ik dan ook nooit vergeten.118 keer bekeken
logo website.png