Olivier 1 jaar

Afgelopen week mocht ik weer een nieuw stukje Amsterdam ontdekken, Watergraafsmeer. Een heel knus en kindvriendelijk deel van de stad, dat me een beetje doet denken aan een dorp. Ik snap wel dat Lars en Sabine hier zijn gaan wonen. Terwijl ik richting hun huis loop denk ik terug aan de vorige shoots met hun en hun dreumes Olivier. Dit is al de derde keer dat ik bij hun kom om te shooten. Ik ben dan ook super benieuwd hoe Olivier in veranderd van een baby naar echte peuter. Hij is namelijk alweer één geworden en heb hem voor het laatst een halfjaar geleden gezien.


Bij aankomst werd ik hartelijk ontvangen, het is gezellig om elkaar weer te zien! Dat merk je ook bij het shooten, we hoeven niet meer aan elkaar te wennen, iedereen is volledig op z’n gemak en klaar om er een leuke shoot van te maken. En of het gezellig was! De tijd vloog echt voorbij. Ik heb weer zoveel foto’s gemaakt. Van Olivier die in huis aan het ravotten is, knuffelt met de kat en zelfs al achter zijn speelwagentje loopt!


Daarbij vond ik het ontzettend leuk om te zien hoe die kleine nu echt baby-af is. (Check de collage om te zien hoe hij in de loop van het jaar is veranderd). Olivier is nu een kleine doerak geworden die alles aan het ontdekken is, zo leuk om te zien. Hij is echt heel schattig en lacht mega veel (wat natuurlijk aanstekelijk werkt achter de camera). Het shooten was dan ook weer één groot feest!

Ik kijk er nu al naar uit om Olivier een volgende keer te zien en te zien hoe hij is gegroeid.


Tot de volgende keer kleine lachebek!

99 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.