Mini-fotoshootdagen


Van een idee kwam een plan en een plan werd uiteindelijk niet één maar twee volgeplande mini-fotoshootdagen! Eentje in omgeving Enkhuizen, in het Streekbos, de ander in omgeving Rosmalen, bij de Zandverstuiving. Beide voor mij bekende locaties, maar dit keer vrij onbekende situaties. Zoveel shoots in zo’n korte tijd, heb ik niet te veel hooi op m’n vork genomen?


Het was een volle dag met op beide dagen meer dan 10 shoots, meer dan 20 verschillende namen, gezichten en vele verschillende formaties. Echt alles kwam voorbij, van grote gezinnen met kleinkinderen en opa en oma, tot nieuwe gezinnen en liefdeskoppels. Maar wat vond ik het leuk en wat was het een succes!


Het was dan ook zeker niet te veel hooi op m’n vork, het gaf me juist super veel energie. Ik denk zelfs aan een vervolg! Dus waren deze dagen niet bij jou in de buurt of kwam het niet uit, laat het me vooral weten. Het lijkt me leuk om op nieuwe locaties in Nederland te shooten dus wie weet kan ik bij jou in de buurt een mini-shootdag plannen!


Ben je benieuwd naar de vele blije gezichten die ik op twee dagen heb geschoten? Check dan de impressie hieronder.

313 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.