Martin & Elise / bruiloft Hoeve Kindergoed

Afgelopen zaterdag had ik helaas pas mijn derde bruiloft van 2020 - maar gelukkig staan deze week de 4e & 5e ook al weer op de planning. Alweer een halve week geleden trouwde Martin & Elise in Ermelo bij Hoeve Kindergoed - en wat een een dag was dat! Gister, tijdens het uitzoeken van de foto's zijn alle emoties bij mij voorbij gekomen, moest meerdere keren hardop lachen maar ben ook ontroerd geweest. Wat een dag vol mooie momenten die ik heb mogen vastleggen, ik poste het afgelopen zaterdag ook al op m'n stories maar wauw! Zo bijzonder dat ik dit mijn werk mag noemen.


Geniet van een samenvatting van de bruiloft van M&E! Enjoy!


353 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.