1 jaar - fotoshoot

Lifestyle fotoshoot Amsterdam


Ik vind het zo leuk om nieuwe gezinnen te fotograferen! Iedere keer is het weer een verrassing hoe het kindje reageert en toch word ik iedere keer weer blij van het resultaat. Kinderen zijn misschien wel meer op hun gemak dan ieder ander, echt zichzelf, puur en onbezonnen. Zo ook Marie (hoe leuk is deze naam?!). Zij was volledig op haar gemak en heeft al duidelijk haar eigen wil. Vorig jaar was ik ook bij Marie op bezoek voor een new born-shoot. Toen nog klein en vooral veel aan het slapen, maar inmiddels is Marie flink gegroeid en is ze echt een dametje aan het worden! De dag na de fotoshoot werd ze alweer één jaar en als verjaardagscadeau kreeg zij deze shoot, als herinnering voor later.


Claire en Marie waren tijdens de shoot heerlijk samen aan het teuten, er werden boekjes lezen maar vooral werd er heel veel gelachen. Je merkt aan alles dat zij moeder en dochter zijn en kon merken dat Claire een geboren moeder is. Het gaat allemaal zo natuurlijk, dat vind ik altijd mooi om te zien.


De laatste foto (waar Marie voor het raam gaat staan om te kijken wat er buiten allemaal gebeurt) is m'n favoriet! Volgens haar moeder doet ze dit wel vaker (ze is nu al een nieuwsgierig aagje) en daarom vond ik het extra leuk om dit moment vast te leggen. En eerlijk is eerlijk, ik snap Marie wel. Het huis ligt aan het IJ, nog geen vijf minuten van Amsterdam Centraal, genoeg te zien dus.

128 keer bekeken
logo website.png