Loveshoot Den Bosch


Wat een mooie, lieve loveshoot heb ik afgelopen maand mogen fotograferen op de zandverstuiving in Rosmalen. Ik heb al meerdere keren op deze mooie locatie mogen fotograferen en ik kom er altijd heel graag. Deze keer was ook weer zo’n heerlijke dag … een verliefd stelletje, bomen in bloei en natuurlijk een lange uitgestrekte zandvlakte (en dat heb ik geweten toen ik thuis kwam en m’n schoenen uitdeed...)


Loveshoots vind ik altijd heel leuk om te doen, niet alleen omdat ik dol ben op liefde maar ook omdat het vrij ‘makkelijk’ is. Er zijn geen huilende baby’s of weglopende peuters en er is ook geen spanning op de gezichten, alleen maar liefde. Daarbij vind ik loveshoots altijd heel fijn om te doen voorafgaand aan de bruiloft omdat het bruidspaar dan weet dat het fotograferen allemaal eigenlijk helemaal niet zo spannend of erg is als ze van te voren vaak denken. Door het alvast een keer te ervaren zijn de bruidsparen op de dag zelf vaak veel relaxter (en dat zie je ook op de foto’s.)

In dit geval was de loveshoot eigenlijk meer een verlovingsshoot want na deze shoot heb ik ook de bruiloft van Thijs en Ninke mogen fotograferen. En het leuke is, deze foto’s zijn weer gebruikt voor hun trouwkaartje!140 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.