top of page

Loveshoot Den Bosch


Wat een mooie, lieve loveshoot heb ik afgelopen maand mogen fotograferen op de zandverstuiving in Rosmalen. Ik heb al meerdere keren op deze mooie locatie mogen fotograferen en ik kom er altijd heel graag. Deze keer was ook weer zo’n heerlijke dag … een verliefd stelletje, bomen in bloei en natuurlijk een lange uitgestrekte zandvlakte (en dat heb ik geweten toen ik thuis kwam en m’n schoenen uitdeed...)


Loveshoots vind ik altijd heel leuk om te doen, niet alleen omdat ik dol ben op liefde maar ook omdat het vrij ‘makkelijk’ is. Er zijn geen huilende baby’s of weglopende peuters en er is ook geen spanning op de gezichten, alleen maar liefde. Daarbij vind ik loveshoots altijd heel fijn om te doen voorafgaand aan de bruiloft omdat het bruidspaar dan weet dat het fotograferen allemaal eigenlijk helemaal niet zo spannend of erg is als ze van te voren vaak denken. Door het alvast een keer te ervaren zijn de bruidsparen op de dag zelf vaak veel relaxter (en dat zie je ook op de foto’s.)

In dit geval was de loveshoot eigenlijk meer een verlovingsshoot want na deze shoot heb ik ook de bruiloft van Thijs en Ninke mogen fotograferen. En het leuke is, deze foto’s zijn weer gebruikt voor hun trouwkaartje!230 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page