Lifestyle zakelijke portretten // DO ING


Voor deze shoot moest ik ontzettend veel portretten maken. Nu ben ik geen portretfotograaf (is mij vaak te statig en serieus) maar op deze manier vind ik portretten toch eigenlijk wel heel leuk. Ik ken Inge al heel lang en voor haar bedrijfje Doe ING wilde ze wat professionele foto’s hebben. Inge houdt zich bezig met het ontwikkelen van trainingen, handleidingen en methodieken, maar is daarnaast ook gek op creatief handletteren en met opvoedvraagstukken aan de slag te gaan.


Een goed excuus dus om samen de stad in te gaan en daar eens lekker ongegeneerd portretten te schieten. Inge en ik kennen elkaar goed en kletsen dan ook honderduit tussen het fotograferen door. Dit maakt dat er soms dat er in plaats van een serieuze portret, een spontane lachbuien wordt vastgelegd. Wat mij betreft, veel leuker en gezelliger, dit is écht Inge.


35 keer bekeken
logo website.png