Lifestyle fashion fotoshoot / hip in de regen


Vorige week mocht ik fotograferen voor dit te gekke merk ‘’Hip in de regen’’. Hip in de regen, de naam zegt het al, toffe regenkleding in allerlei kleuren, printjes en maten. De (toenmalige) oprichtster Leida Groot (een echte power-vrouw) is in 2010 begonnen met 'hip in de regen' omdat ze vond dat er in Nederland geen hippe regenjassen te vinden waren. Iets dat eigenlijk ondenkbaar is in een koud kikkerlandje als het onze. Het regent in Nederland meer dan 185 dagen per jaar en dus een gemiste kans om er niet ‘’hip’’ bij te lopen. De jassen die ze verkoopt op www.hipinderegen.nl zijn dan ook echt heel mooi! Wie had gedacht dat zoiets praktisch als een regenjas en regenlaarzen, zo’n mode-item kan zijn?


De shoot vond plaats op de NDSM werd, een verlaten scheepswerf in Amsterdam Noord. De plek heeft een stoere, industriële uitstraling en is de laatste jaren uitgegroeid tot een enorme culturele hotspot. De perfecte plek voor een hip modemerk als deze. Ik heb met super veel zin aan de shoot gewerkt en bij deze shoot had ik voor het eerst de hoop dat het zou gaan regenen ;-)9 keer bekeken

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.