Kern Gezondheid


Vandaag mocht ik weer shooten met oude bekenden. Robert en Marcelina heb ik al eerder mogen fotograferen in Amsterdam voor hun (verassings-)verlovingsshoot. Dit keer ruilde we de drukke Amsterdamse grachten in voor het rustige bos. Hier maakten we foto’s voor hun bedrijf Kern Gezondheid. Robert & Marcelina hebben een bedrijf op gezet dat alles te maken heeft met gezondheid, ze helpen mensen met voeding, beweging, mindset en ontspanning, om je gezondheid te optimaliseren. Dit zie je dan ook terug in de foto’s die we maakten, heerlijk in het bos, al sportend, met verse groenten en fruit.


Wat ik zo leuk vind aan deze shoot is dat alles er zo fris en puur uitziet, zonder het te laten lijken op een gezondheidscampagne die je weleens tegenkomt op je televisie of computer. Robert en Marcellina zijn fit en energiek en dat stralen ze ook uit. Meer dan dat en een fijne locatie was er niet nodig.
8 keer bekeken

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.