Jori & Inge / Kroast Amersfoort


Deze bruiloft was voor mij heel speciaal, mijn liefste vriendinnetje Inge die gaat trouwen (whaa, daar word ik zo happy van!). Toen Inge mij vroeg haar fotograaf te zijn, twijfelde ik geen moment. Het leek haar het allerleukst als ik het begin & het eind van haar dag wou vastleggen en dat wilde ik graag voor haar doen. Hoe mooi dat ik, de mooiste dag van haar leven mag vastleggen en ondertussen wat dansjes kan wagen om dit te vieren.


De bruiloft vond plaats in restaurant Kroast, te Amersfoort en had een botanisch tintje. Er waren cactussen en planten, lunch in het gras en een fotoshoot in de natuur. Zo’n lekker sfeertje geeft dat, en zo rustgevend.


Naast dat het voor Inge heel vertrouwd voelde, met haar eigen vrienden en familie in haar eigen stad (Jori en Inge wonen in Amersfoort) en met een voor haar vertrouwde fotograaf, was het voor mij toch ook heel vertrouwd. We kennen elkaar door en door dus was niets ongemakkelijk en kon ik hun echt alles vragen, hoe gek m’n verzoeken ook waren, ze hadden alle vertrouwen in mij en deden alles, zo fijn is dat! Daardoor kon ik heerlijk foto’s schieten maar hadden we ook gewoon heel veel lol.


De dag eindigde voor Inge in een spijkerjasje en op sneakers en voor de rest van de gasten op blote voeten, met sterretjes en een hele hoop blijdschap. Er was tot in de vroege uurtjes een heerlijk feestje gaande en ook voor mij tijd om de voetjes van de vloer te dansen (ik was tenslotte ook daggast). Het einde van het feest was ik het fotograferen zeker niet vergeten, maar de wijn smaakte goed dus heel eerlijk, was ik de volgende dag vrij verbaasd dat de foto’s van het feest toch scherp zijn (maar echt, een wonder!).127 keer bekeken
logo website.png