Trouwen op een golfbaan

Geef mij een enthousiast bruidspaar (Jeroen & Iris) + twee te schattige bruidsmeisjes (Donna & Roos) en een mooie locatie (in dit geval een golfbaan) en ik ben helemaal gelukkig.


Afgelopen vrijdag trouwden Jeroen & Iris op hun eigen golfbaan in Winkel. Het was op de dag af precies 6 jaar geleden dat ik m’n eerste bruiloft fotografeerde. Wat een verschil van toen naar nu!

Waar ik toen mega zenuwachtig was, was ik nu helemaal ontspannen. Na ruim 90 bruiloften te hebben gefotografeerd ben ik gelukkig van die mega zenuwen af!


Jeroen & Iris, jullie zijn toppers!! En ik kom zeker nog een keertje naar jullie golfbaan, maar dan voor een proeflesje ;-)369 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.