Jaap & Maaike // Oranje Buiten Hoorn


Deze bruiloft was echt één van m’n lievelingsbruiloften. Het is de bruiloft van Jaap en Maaike in het voor mij vertrouwde Andijk. Op een klein half uur rijden van Andijk ligt Hoorn, waar de huwelijksceremonie zich bevond. Het bruidspaar en hun kinderen reden richting Hoorn in stijl, in een oude witte eend. Op de achterbank werd druk gezwaaid naar alle auto’s op de weg, inclusief naar mijzelf in de auto achter ze. Het duurde niet lang of de kinderen hadden mijn hart gestolen (en ik dat van hun). Dat maakte de dag super gezellig en leuk. Het bijzijn van kinderen geeft altijd een hele andere sfeer en brengt vooral ook veel humor met zich mee.


De bruiloft kan omschreven worden als kleurrijke, zomerse, liefdevolle strandbruiloft. Op het strand van Oranje Buiten Hoorn, aan het Markermeer vond de ceremonie plaats. Het was een super relaxte bruiloft, de sfeer was zo goed. Er was geen stress, geen zenuwen of angst voor dingen die fout zouden gaan, alles liep zoals het liep en dat was goed. Het enige waar het deze dag om draaide was de liefde, dat voelde je aan alles en eerlijk is eerlijk, dat is uiteindelijk op zo’n dag toch ook het belangrijkste wat er is?!
126 keer bekeken

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.