George // Babyshoot Amsterdam


Mijn vele new born shoots in Amsterdam heb ik mede te danken aan deze shoot bij Barbara en Felix en hun lieve George. De fotoshoot die ik bij hen deed vond bij hun thuis plaats in Amsterdam. Het voordeel van thuis fotograferen, zeker bij een new born shoot, is dat de ouders niet allerlei speeltjes, speentjes en voeding mee hoeven te nemen om de baby op z’n gemak te stellen. Thuis ligt alles binnen handbereik voelt het vertrouwd. George was dan ook een heerlijke baby om te fotograferen want hij was volledig op z’n gemak in de armen van zijn papa en mama en sliep dan ook het grootste gedeelte van de shoot.


Na de fotoshoot deelde Barbara de foto’s met haar zwangerschaps-whatsapp-groepje en toen is het balletje gaan rollen. Inmiddels heb ik ontzettend veel new born shoots gedaan in Amsterdam en doe ik die nog steeds. Heel tof om te zien hoe zo’n netwerk z’n werk doet en hoe snel het kan gaan.
35 keer bekeken

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.