Familieshoot Streekbos


Eén van m’n favoriete locaties in de buurt van Andijk is het Streekbos. Een recreatiebos met zowel bos, water en een strandje. Veel mensen komen hier voor een wandeling, om de hond uit te laten of in de zomer om te spelen in het water. Maar ik kom hier het liefst om foto’s te maken van families uit de buurt.


Deze shoot was een verassingsshoot van Stefan aan z’n vrouw. Joyce was zwanger en het leek hem een mooi cadeau om haar te verassen met foto’s van het gezin (ik vind dat zo lief, mannen zijn soms attenter dan we denken hoor dames). Samen met hun peuter, Lucas, zijn we door het Streekbos gelopen en werd er (door Lucas) tussendoor gespeeld met alles dat we onderweg tegenkwamen. De verwondering wanneer hij een beestje ziet, of een eikeltje vindt, maakt deze dagen altijd extra leuk.84 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.