Familieshoot Den Bosch


Den Bosch is toch wel echt m’n lievelingslocatie, dus wanneer ik een aanvraag krijg voor een shoot in Den Bosch begin ik al te glunderen. Ik vind het heerlijk om fotoshoots in m'n eigen stadje te doen, het oude centrum, de gezellige straatjes en de vele restaurantjes. Oké, oké, dat heb je natuurlijk in meer steden maar in Den Bosch is de sfeer ook gewoon altijd goed. Niet te druk (ook wel fijn tijdens een shoot) en pure Brabantse gezelligheid.


Met deze familieshoot mochten we ook weer samen struinen door de straatjes van Den Bosch. Samen hebben we de mooiste plekjes van de stad opgezocht en wat plaatjes geschoten. Zoals je meteen ziet zijn deze meiden drie zussen (ze lijken als drie druppels water toch?). De mooie lange blonde haren en de grote brede glimlach, geen straf om op de foto te zetten en zeker geen straf in combinatie met de allerfijnste, lievelingsstad, Den Bosch.
43 keer bekeken

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.