Streekbos uitgebreide spontane familiefotoshoot


Deze herfst mocht ik dit mooie gezin vastleggen tussen de neervallende bladeren van het Streekbos. De familie vertelde me dat ze hier als kind vaak kwamen, ongeacht het seizoen. In de zomer om te zwemmen, in de lente om te voetballen, in de winter om sneeuwpoppen te maken en in de herfst om kastanjes te zoeken. Inmiddels zijn de kinderen groot geworden en komen ze nu met hun kinderen om dezelfde activiteiten te ondernemen, en vandaag mocht ik mee.


Het was een heerlijke zonnige herfstdag, perfect voor een wandeling door het bos en ondertussen dit gezellige gezin op de foto te zetten (Het voelde bijna meer als een gezellig familie-uitje dan een fotoshoot). Het was allemaal heel ongedwongen, de familie was heel relaxt met elkaar, geen ongemak of schaamte, ze waren gewoon zichzelf, en dat is op de foto’s terug te zien.


Zoals je ook op de foto’s kunt zien wordt deze elf-koppige familie binnenkort uitgebreid. Zo zijn Emile en Marissa in verwachting van hun eerste kindje, die in maart in uitgerekend. Wanneer het kindje er is zal ik weer deze kant opkomen om het nieuwe gezinslid op de kiek te zetten. Ik kan niet wachten!197 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.