Event Amsterdam - zakelijke portretten


Tijdens het netwerk event van Elance Academy maakte ik portretten van de powervrouwen achter de organisatie. Elance Academy brengt meiden en vrouwen uit allerlei leefwerelden met verschillende ‘superskills’ samen. Deze talentvolle vrouwen worden gecoacht en aan elkaar verbonden om zo hun dromen waar te kunnen maken. Een tof initiatief waar ik me goed in kan vinden.

Ik werk graag samen met vrouwen en vind het leuk om te kijken naar elkaars kwaliteiten en te zoeken naar mogelijkheden om elkaar te helpen (ooit hoop ik een kantoor te kunnen delen met andere girlbosses). Een aanvraag als deze kan ik dan ook moeilijk weigeren. Ik vond het leuk om een groep krachtige vrouwen, krachtig op de foto te zetten.


Keep up the good work ladies, you run the world!10 keer bekeken

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.