Event Amsterdam - zakelijke portretten


Tijdens het netwerk event van Elance Academy maakte ik portretten van de powervrouwen achter de organisatie. Elance Academy brengt meiden en vrouwen uit allerlei leefwerelden met verschillende ‘superskills’ samen. Deze talentvolle vrouwen worden gecoacht en aan elkaar verbonden om zo hun dromen waar te kunnen maken. Een tof initiatief waar ik me goed in kan vinden.

Ik werk graag samen met vrouwen en vind het leuk om te kijken naar elkaars kwaliteiten en te zoeken naar mogelijkheden om elkaar te helpen (ooit hoop ik een kantoor te kunnen delen met andere girlbosses). Een aanvraag als deze kan ik dan ook moeilijk weigeren. Ik vond het leuk om een groep krachtige vrouwen, krachtig op de foto te zetten.


Keep up the good work ladies, you run the world!12 keer bekeken
logo website.png