Emiel, Marissa & Bo


Een nieuwe verse blog, over een nieuw vers gezinnetje. Vorig maand is Bo op de wereld gekomen en aan mij de eer om dit kleine popje vast te leggen. Emiel en Marissa hebben deze fotoshoot van haar familie cadeau gekregen, wat ik altijd heel leuk vind, mijn werk als hun cadeau (ik voel me dan net Sinterklaas). Ik voel me vereerd.


Afgelopen jaar heb ik Marissa tijdens de familieshoot al met haar prachtige buik op de foto gezet. Toen was ze op de helft van haar zwangerschap maar nu is ze er dan, Bo. Een lief, klein, snoezig meisje die heel veel rust uitstraalde. Ze waren alle drie ontzettend relaxed waardoor het fotograferen super makkelijk ging. Ook Marissa en Emiel ervaarde dat, ze stuurden me na de shoot een berichtje: 'We zeiden gelijk tegen elkaar, wat voelt het toch gewoon lekker relaxed om foto's te maken met jou! Topper ben je. Liefs'


Dat vind ik altijd zo fijn! Je merkt het aan alles wanneer iedereen op z’n gemak is en ziet dat ook terug op de foto’s. Want had ik al gezegd dat ik dol ben op de foto’s? Bo die zo lief en tevreden in de armen ligt van haar kersverse papa en mama, en de liefde tussen die drie, heerlijk!


Ik vond de foto’s zo mooi geworden dat ik het gewoon niet kon laten Emiel en Marissa alvast een kleine preview te sturen, ik moest het gewoon delen. Marissa vertelde me dat ze tranen in haar ogen had bij het bekijken van de preview (ik weet niet of het de hormonen zijn, maar ‘t is natuurlijk té lief!).


497 keer bekeken
logo website.png