Klaas & Lianne // De lichtfabriek Gouda


De bruiloft van Klaas en Lianne vond plaats in de oude lichtfabriek van Gouda. Een groot sfeervol gebouw met oude industriële details. Licht speelt nog steeds een rol in het gebouw, door de grote raampartijen en de indrukwekkende lampen (een feestje voor mij als fotograaf!).


Voorafgaand aan dit feestje maakte ik foto’s van de bruid en bruidegom met hun ontzettend knappe kindjes. Die blonde haren, blauwe ogen en grote glimlachen waren moeilijk om niet goed vast te leggen. Wat een binkies! Ook tijdens de ceremonie speelden zij een rol, zo bracht de oudste de ringen (en at de jongste de taart ;)). Ik vond ze al een prachtig stel en haar een super mooie bruid, maar als gezin vind ik ze het allermooist.
169 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.