Bart & Rianne / Trouwen in Enkhuizen

Alweer ruim een week geleden trouwden Bart & Rianne in Enkhuizen. De hele dag stormde het maar dat mocht de pret niet drukken.


Een paar maanden geleden - toen Bart op het punt stond om Rianne ten huwelijk te vragen - begon het keihard te regenen. Een paar maanden later - op hun trouwdag - was het buiten keihard aan het stormen terwijl ze in de Drommedaris het ja-woord aan elkaar gaven.

.

Je weet wat ze zeggen! Slecht weer op je bruiloft betekend goed weer in je huwelijk (ik weet niet of ik dit spreekwoord zelf bedacht heb of ooit ergens heb gehoord maar het klinkt in ieder geval leuk...)200 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.