Babyshoot Enkhuizen


Ik hoefde voor deze shoot niet lang te zoeken in de straat naar het juiste huis. Voor de ramen hing de welbekende –hoera-een-meisje-slinger en achter het raam zag ik (naam moeder) al zitten met haar nieuwe liefde, Ise. Zo’n zoet gezicht, ik vond het bijna zonde om aan te bellen en dit intieme moment te verstoren. Ise trok zich echter niet aan van mijn aanwezigheid en sliep onverstoord verder. We hebben dan ook met het grootste gemak de meeste foto’s kunnen maken, zonder dat Ise er ook maar een beetje erg in had.


Toen Ise wakker werd en ze me aankeek met haar grote geïnteresseerde ogen had ik m’n favoriete foto van haar te pakken. Toen ze ook nog naar me lachte, wist ik, dit zijn de leukste foto’s van de dag, my work here is done.175 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.