Ties

Babyshoot lifestyle AmsterdamAfgelopen september mocht ik in het zonnige Italië de liefde van Timo en Stefanie vastleggen. Vorige week, in het iets minder zonnige (zeg maar gerust 25 graden koeler) maar zeker niet minder mooie Amsterdam mocht ik opnieuw de liefde van Timo & Stefanie vastleggen. Dit keer een nieuwe liefde, Ties.


Zo leuk om Timo en Stefanie weer te zien, maar nu in een totaal andere setting. Super leuk om deze twee lovebirds nu als ouders te zien en hun als gezinnetje vast te leggen.


192 keer bekeken
logo website.png

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.