1/4
MarloesNiemeijerFotografie-317.jpg
websit67.png

Spontane uitjes - ontbijt op bed - Den Bosch - verrassende ontmoetingen -  een broodje avocado - blote voeten in het zand  - een theetje op de bank - m'n lieve ouders - import Brabander - Bourgondische borrelplanken op verjaardagen -  Jurn! - de hele avond spelletjes - knuffelen met Balou (de kat) - Andijk - genieten van de kleine dingen maar altijd op zoek naar groter geluk -  een dansje wagen op een goed feestje - mooie plekken ontdekken & nieuwe mensen leren kennen - lange zomeravonden

Elke week trouwen er meer dan 1000 liefdeskoppels, toch is geen van deze bruiloften hetzelfde en dat is wat mijn vak zo leuk maakt. Het zijn de opvallende (soms ongepaste) dingen die jullie verhaal uniek

maakt: een neefje die net in z'n neus pulkt tijdens de ceremonie, de blik van de vader van de bruid als

hij haar weggeeft en oma die, ondanks de last van haar heup, helemaal los gaat op jullie feest! 

Wat ik belangrijk vind is om deze momenten te pakken en de liefde of blijdschap van dat moment vast te leggen zoals het is. Het mooiste voorbeeld vind ik één van de bruidsfoto’s van m’n ouders en die heb ik zelfs niet eens gemaakt!

Van deze foto word ik zo vrolijk omdat ze hier precies opstaan zoals ze zijn, deze momenten wil ik voor jou ook vastleggen. Unieke momenten die precies laten zien wie je bent.

Als jij ook zo blij wordt van de unieke momenten die ik vastleg en je benieuwd bent wat ik voor jou kan betekenen, stuur vooral een mailtje, daar word ik dan weer blij van.

Schermafbeelding 2019-02-06 om 14.02.06.
1/7
logo website.png