Y A Y !

 

Mag ik jullie al feliciteren? Gaan jullie trouwen? Wat leuk! En wat leuk dat jullie je op mijn site aan het oriënteren zijn. Waarschijnlijk loopt je hoofd over met plannen en ideeën en staat er een grote stapel keuzes op je te wachten. Logisch ook, dit is jullie dag! Je trouwt tenslotte maar één keer (oké, sommige mensen misschien vaker, maar laten we ervan uitgaan dat je trouwt met de liefde van je leven). De dag waarop de liefde gevierd wordt, samen met jullie familie, vrienden en iedereen die je lief is. En dat verhaal, dat wil je graag laten vastleggen door een professionele fotograaf.

 

En dat doe ik graag voor jullie! Met 5 jaar ervaring in bruidsfotografie, een technische opleiding fotografie en het vastleggen van 100+ bruiloften op zak, kan ik niet wachten om de mooie en spontane momenten op jullie bruiloft vast te leggen.

 

D E   S P O N T A N E   M O M E N T E N

 

Wat ik het belangrijkst vind bij een shoot is dat jullie je op je gemak voelen bij mij en de camera, dan kan ik onopgemerkt de mooiste, spontane plaatjes schieten. Ik ben dol op de spontane momenten, die misschien niet iedereen bewust heeft meegemaakt (zo’n dag gaat toch vaak sneller voorbij dan je zou willen) maar achteraf jullie dag uniek heeft gemaakt. De spanning van de moeder van de bruid vóór de ceremonie, oma die helemaal los gaat op het feest of kinderen die van de taart snoepen. Verder word ik omschreven als professioneel, ontspannen, creatief, meedenkend en sociaal.

Na de trouwdag ga ik met de foto’s aan de slag en maak ik een mooie reportage van jullie dag. De reportage die je achteraf krijgt bevat: heel veel spontane momenten (die je dus vaak zelf niet bewust hebt meegekregen), uiteraard foto’s van jullie zelf, maar ook veel foto’s van jullie gasten, sfeerbeelden van jullie mooie locatie(s) en detailfoto’s van alle Pinterest-waardige-versierinkjes die de bruiloft jullie dag hebben gemaakt. (Kijk vooral ook even naar de blogs op de website om een extra goed beeld te krijgen.)

 

L E T ' S   M E E T !

 

Mochten jullie je kunnen vinden in de bruidsreportages hier op de website, maar heb je vragen of onzekerheden, laat het me vooral weten. Ook zijn jullie ten alle tijden welkom voor een kennismakingsgesprek (in Den Bosch of Andijk). Het is tenslotte jullie dag!

 

Oh, en mannen; wees niet bang voor de fotoshoot! Uit ervaring kan ik zeggen dat de fotoshoot vaak heel relaxed is en zal ik er alles aan doen om te zorgen dat je je helemaal op je gemak voelt. Achteraf zeggen de mannen altijd dat als je er eenmaal staat, het totaal niet meer spannend is.

(Eigenlijk is het net als trouwen ;-) )

Marloes Niemeijer Fotografie is een eenmanszaak en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62902555.  Zij is BTW-plichtig. Op alle aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen van Marloes Niemeijer Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Deze zijn hier in te zien. Op alle overeenkomsten met Marloes Niemeijer Fotografie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het eigendomsrecht en het auteursrecht op alle foto’s op deze website berusten bij Marloes Niemeijer Fotografie.