J A !

 

Mag ik jullie al feliciteren? Gaan jullie trouwen? Wat leuk! En wat leuk dat jullie je op mijn site aan het oriënteren zijn. Waarschijnlijk loopt je hoofd over met plannen en ideeën en staat er een stapel keuzes op je te wachten. De dag waarop de liefde gevierd wordt, samen met jullie familie, vrienden en iedereen die je lief is. En dat verhaal, dat wil je graag laten vastleggen door een professionele fotograaf.

 

En dat doe ik graag voor jullie! Met 5+ jaar ervaring in bruidsfotografie, een technische opleiding fotografie en het vastleggen van 100+ bruiloften op zak, kan ik niet wachten om ook jullie bruiloft vast te leggen.

 

D E   S P O N T A N E   M O M E N T E N

 

Wat ik het belangrijkst vind bij een shoot is dat jullie je op je gemak voelen bij mij en de camera, dan kan ik onopgemerkt de mooiste, spontane plaatjes schieten. Ik ben dol op de spontane momenten, die misschien niet iedereen bewust heeft meegemaakt (zo’n dag gaat toch vaak sneller voorbij dan je zou willen) maar achteraf jullie dag uniek heeft gemaakt. De spanning van de moeder van de bruid vóór de ceremonie, oma die helemaal los gaat op het feest of kinderen die van de taart snoepen. 

Na de trouwdag ga ik met de foto’s aan de slag en maak ik een mooie reportage van jullie dag. De reportage die je achteraf krijgt bevat: heel veel spontane momenten (die je dus vaak zelf niet bewust hebt meegekregen). Uiteraard heel veel  foto’s van jullie zelf, maar vooral ook veel foto’s van jullie gasten, sfeerbeelden van jullie mooie locatie(s) en detailfoto’s van alle Pinterest-waardige-versierinkjes die de bruiloft jullie dag hebben gemaakt. (Kijk vooral ook even naar de blogs op de website om een extra goed beeld te krijgen van een trouwreportage.)

L E T ' S   M E E T !

 

Mochten jullie je kunnen vinden in de bruidsreportages hier op de website, maar heb je vragen of onzekerheden, laat het me vooral weten. Ook zijn jullie ten alle tijden welkom voor een kennismakingsgesprek (in Den Bosch of Andijk). Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen.

 

Oh, en mannen; wees niet bang voor de fotoshoot! Uit ervaring kan ik zeggen dat de fotoshoot vaak heel relaxed is en zal ik er alles aan doen om te zorgen dat je je helemaal op je gemak voelt. Achteraf zeggen de mannen altijd dat als je er eenmaal staat, het totaal niet meer spannend is.  Eigenlijk is het net als trouwen ;-)

IMG_4551.jpg
MarloesNiemeijerFotografie-41.jpg

J + S

Wauw, wat hebben we genoten van onze trouwdag! Helaas gaat die dag veel te snel voorbij.. Gelukkig konden we al heel snel na de bruiloft genieten van de eerste preview van Marloes. En wat een prachtige foto's zijn dat geworden!

 

Op internet staan vaak prachtige plaatjes van bruidsparen en ik had nooit verwacht dat onze foto's ook zo mooi zouden worden. 


Marloes legt heel makkelijk spontaan contact met de gasten op de bruiloft, ze beweegt zich heel natuurlijk tussen de mensen door, waardoor je vaak niet eens merkt dat de fotograaf aanwezig is en ze is gewoon een leuk mens, waardoor de fotoshoot heel ontspannen en leuk is om te doen!


We hebben geen seconde spijt gehad van het kiezen voor Marloes! 

TARIEVEN

- TROUWREPORTAGE -

6 uur fotografie

Een kennismakingsgesprek om kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken.

Binnen 1 week na de bruiloft een uitgebreide preview.

Binnen 4/5 weken na de bruiloft minstens 500 digitale hoge resolutie foto's in kleur + de mooiste in zwart/wit. 

 

Inclusief gratis mini album of 15% korting op een luxe trouwalbum.


BTW & reiskosten binnen Nederland

50% Korting op een loveshoot


Is jullie bruiloft korter of langer dan 6 uur?

Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.

Per uur extra wordt er €150,- in rekening gebracht.

De investering voor een luxe trouwalbum begint

vanaf €350,-

 € 1.650,-

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1
12.png
Schermafbeelding 2019-03-11 om 16.49.50.
logo website.png